Novi ElarScan skener za knjige

Profesionalni A2/A1+, ekonomičan, pristupačan za korisnike

Sve-u-jednom planetarni ElarScans su jedinstveni univerzalni dokument skeneri koji zadovoljavaju sve vaše potrebe digitalizacije uz mala ulaganja. ElarScans su jedini integrisani skeneri za knjige napravljeni od strane profesionalnih kompanija koje se bave digitalizacijom dokumentacije sa 20 godina iskustva i skeniranih više od pola milijarde strana.

Bilo da se koristi za izradu digitalnih kopija, kreiranje digitalnih prezentacija objekata i predmeta, skeniranje knjiga, uvezanih ili delikatnih dokumanata, projektnih ili pravnih spisa, izveštaja, kataloga, mapa, crteža, novina, postera i slično - brzi i laki za korišćenje, ElarScans biće Vaš profesionalni partner! Show more

Izaberite Vaš ElarScan

ElarScan A2-400

Osnovni model sa integrisanim 3-zonskim osvetljenjem

ElarScan A2-400
ElarScan A2-400WU

Samouslužno skeniranje "Walk-up"

ElarScan A2-400WU
ElarScan A2-400(600)KS

Poluautomatsko skeniranje sa preklopnim staklom za ravnanje

ElarScan A2-400(600)KS
ElarScan A2-RA

Poluautomatsko skeniranje za zamenjivim staklom

ElarScan A2-RA
ElarScan A2-450(650)KS

Podni model sa dubljim motorizovanim ležištem

ElarScan A2-450(650)KS
ElarScan A1

Veličine do A1 formata i veće

ElarScan A1
Zbog čega ELarScan?

Licem na gore: uvek vidite šta skenirate: bez potrebe da okrećete naopako za oketanje stranice ili zamenu predmeta - za razliku od položenih skenera ili multifunkcionalnih uređaja

Univerzalan za sve predmete od malih do predimenzioniranih formata A2+ od ravnih novina, postera, mapa i slično - do knjiga i univerzalnih materijala sa malim uglom otvaranja.

Fleksibilno ležište sa integrisanom autokorekcijom slika skeniranih tehnikom "V" oblika ležišta omogućava da knjige/materijali budu otvoreni pod uglom od 120° ili čak i 90°.

Funkcija makro-modula: Da bi se postaigao optimialni optički model "korišćenjem jednog prsta" za manji deo ili predmet pri svakom skeniranju, koristiti dugme na prednjem panelu skenera - u sekundi.

Brz i produktivan: kvalitetno skeniranje traje samo sekundu! Za ugodan rad, vreme skeniranja uključujući precizni laserski autofokus je mnogo kraće od vremena potrenog za okretanje stranice ili promene predmeta.

Pregled užiivo je uvek na ekranu sa funkcijom serijskog skeniranja. Korišćenjem FreeFrame možete selektovati jednu ili više delova slike u pregledu uživo čime se trenutno snimaju u pojedinačne datoteke. Nijee potrebno prethodno skeniranje.

Sve-u-jednom. spreman za upotrebu, bogati integrisani softver: samo priključiti za početak skeniranja

Ugrađeni integrisani računar sa profesionalnim softverom ELAR ScanImage koji pruža kontrolu skenera pomoću moćnog opsega filtera i grupnih operativnih projekata.

Višestruke funkcije nakon skeniranja, uključujući poboljšanja slike, ispravke, višestruke izlazne formate - poput PDF-ova sa više stranica koji se mogu pretraživati sa OCRed slojem teksta za 51 podržani jezik itd

Napravljen od strane profesionalaca!

Više od 350 ElarScan-ova su dostavljeni od početnih isporuka u 2015. godini na 4 kontinenta. Biblioteke, univerziteti, centri za digitalizaciju, vladine agencije i korporacije prepoznaju Elarscan kao pametnu, vrlo pristupačnu mašinu sa vrlo bogatim profesionalnim ugrađenim softverom za skeniranje i naknadnu obradu.

Odaberite svoju industriju i pogledajte video o ključnim ElarScan funkcijama i aplikacijama!

Thank you, we will contact you soon!

Request callback

* obavezna polja

Feedback

* obavezna polja
×
whats news