ElarScan scanere planetare universale

Familia de modele pentru toate sarcinile de digitalizare

• De la obiecte mici până la formatele DIN A2, A1 și A0
• Controlul interactiv al dispozitivului de scanare -Calitate ISO-19264-1 de până la 800ppi și mai mult
• PRE-PROCESAREA SCANĂRILOR VIITOARE on-line, pe imagine live!
• Tehnologie FreeFrame - pentru 20 de imagini concomitent
• Un dispozitiv cu PC încorporat și software puternic ELAR ScanImage
• Realizat de profesioniști în digitalizare
Show more

Alegeți-vă propriul ElarScan

ElarScan A2/C2 basic

Rapid, profesional, universal și accesibil!

ElarScan A2/C2 basic
ElarScan A2-400WU

Auto-scanare pentru vizitatori

ElarScan A2-400WU
ElarScan A2/C2 KS

Semi-automat cu sticlă plată de aplatizare

ElarScan A2/C2 KS
ElarScan A2/C2 RA

Sticle încorporate înlocuibile: plate și în formă de V

ElarScan A2/C2 RA
ElarScan A2/C2-x50 KS

Leagăn motorizat adânc de 50 cm, sticlă plată de aplatizare semi-automată

ElarScan A2/C2-x50 KS
ElarScan A1/C1

Documente supradimensionate până la A1 și mai mult

ElarScan A1/C1
Mai bine, decât un simplu „scanner de carte”

Toate modelele DIN A2, A1 și A0 - de la articole mici la documente de format mare, de la hărti plate, ziare - la materiale legate cu unghi de deschidere limitat.

ElarScan este optimizat pentru realizarea de copii digitale, crearea de colecții digitale de articole, scanarea de reviste sau broșuri, orice material de arhivă legat sau delicat, dosare de proiecte, dosare în instanțe, arhivare poze, rapoarte bancare, cataloage, desene, postere etc.

Suport puternic, versatil, combinat cu laser în formă de V și corecție 3D a curburii paginilor vă permit să deschideți cărți și foldere la 120 ° sau 90 °, potrivite pentru volume legate până la 15 sau 40 cm grosime sau mai mult - în funcție de model.

Pre-procesare instantanee a imaginii cu pre-vizualizare live, folosind programul LifeView: pentru scanarea FreeFrame a 20 de fragmente instantaneu, formatare automată, mascare multiplă, paginare, decupare și alte setări de procesare. Fără „pre-scanare”: scanarea este controlată direct - pe ecranul live.

Rapid și productiv: scanarea durează doar o secundă. ElarScan utilizează tehnologia matricială CMOS de ultimă generație pentru formarea instantanee de imagini (milisecunde).

Întotdeauna vedeți ceea ce scanați: „Planetar” înseamnă scanare cu fața în sus, fără contact. Nu este nevoie să întoarceți o carte pentru a o răsfoi - spre deosebire de scanerele plate sau MFU-urile

ElarScan-urile integrate cu un computer încorporat sunt complet gata de utilizare.

Software-ul profesional ELAR ScanImage preinstalat acceptă procesarea imaginilor distribuite prin rețea distribuită prin conducte, implementează o gamă largă de filtre și operații bazate pe proiecte.

Oferă denumirea automată, salvarea simultană a mai multor formate de fișiere, foldere fierbinți, procesarea lotului de fundal, coduri de bare / coduri de patch, metadate, profiluri de lucrări, transfer de proiecte către alt scaner și multe alte tehnologii.

A fost implementat un set bogat de funcții de post-procesare, inclusiv corectarea imaginii, o gamă de formate de ieșire a imaginii, inclusiv multiPDF cu strat de text recunoscut pentru 54 de limbi acceptate și multe altele.

Realizat de profesioniști în scanare!

Experiența de scanare încorporată în scanerele ElarScan este cheia succesului dvs.! De 30 de ani, ELAR a finalizat mii de proiecte, traducând anual de la 30 la 100 de milioane de pagini. Numărul total de pagini scanate este de aproximativ 1.000.000.000: un set de foi de câteva sute de kilometri și ar atinge înălțimea sateliților orbitali ai Pământului.

Selectați-vă industria și vedeți videoclipul despre funcțiile și aplicațiile cheie ElarScan!

Thank you, we will contact you soon!

Conectează-ne

* câmpuri obligatorii

Solicitare de apel invers

* câmpuri obligatorii
×
whats news